Simulasi Hideung Sato Modél jieunan Gagak Hideung Manuk kalawan panon lampu-up

Simulasi Hideung Sato Modél jieunan Gagak Hideung Manuk kalawan panon lampu-up

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0288
Jenis: Sasatoan
Ngaran: Simulasi Hideung Gagak Sato Modél
Bahan: Mewah, kapang palastik jero + bulu nyata atawa sintétik
Ngagunakeun: Imah / hiasan kantor, kado, souvenir, kado wisata, kado promosi
pamayaran: ku T / T
warna: sakumaha pamundut anjeun
OEM: wilujeung sumping
ukuran: sakumaha pamundut anjeun
téma: Hiasan Lebaran
Pangiriman Time: 30-45days
MOQ: 120 PCS

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: item Tunggal
Ukuran pakét tunggal: 20X16X20 cm
Beurat kotor tunggal: 0,280 kg
Tipe Paket: kantong OPP & standar ékspor karton coklat teuas packing
 
Panjelasan Produk
ngaran: Simulasi Hideung Sato Modél Gagak jieunan
Item No: S0285
Bahan: Modél plastik + bulu sintétik
warna: Bisa ngalakukeun warna naon
Téhnik: Buatan tangan
Aplikasi: Pikeun pésta, liburan, festival, outdoor, indoor, jsb.
MOQ: 120 PCS
palabuhan laut: Ningbo
Pangiriman: Ku Laut atawa ku hawa, Express ku UPS / DHL / TNT / ARMAX / EMS jeung saterusna
pamayaran: T/T.Nilai leutik: 100% sateuacanna.

nilai badag: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan saméméh kiriman.

Bungkusan: 1pcs / kantong pvc, karton ékspor, ogé tiasa nganggo pakage palanggan nyalira
Waktos prosés: ngeunaan 30-45 poé sanggeus konfirmasi urutan (dumasar kana MOQ)
Sampel waktos produksi: 7-10 poé
Produktivitas: 10000pcs per bulan
Sertipikat: Sertipikat Pangajaran sarta Palatihan Atikan
OEM sareng ODM: 1) .Customized Logo: ditarima;

2) .Ngarobah bahan, warna, bentuk: Ditarima;

Keunggulan Kami : 1).30 taun pangalaman produksi;

2).Boga saham pangbadagna sato bulu di Cina;

3) Boga lisénsi pikeun ngimpor bahan bulu sareng ngékspor produk sato bulu di sakumna dunya langsung.

 

 

 

FAQ

 

 

A. Kuring heran naha anjeun nampi pesenan leutik?
Pls murag bébas ngahubungan kami euweuh urusan sabaraha produk rék, kami bakal coba pangalusna kami pikeun nawarkeun harga pangalusna keur anjeun.

B. Dupi anjeun ngalakukeun OEM?
Simkuring nampi sagala pesenan OEM, ngan masihan kami desain anjeun, urang bakal nyieun sampel pikeun anjeun geura-giru.

C. Dupi anjeun tiasa ngadamel desain pikeun kuring?
Urang geus ngalaman désainer, nurutkeun sarat Anjeun, urang bisa nambahkeun logo pausahaan Anjeun, website, nomer telepon atawa nu mana wae nu gagasan Anjeun dina produk atawa dina kotak… Ngan ngabejaan kuring gagasan Anjeun, jeung hayu atuh ngalakukeun eta pikeun anjeun.

D. Dupi anjeun nyadiakeun kuring sampel?
Leres, urang tiasa, tapi anjeun kedah mayar biaya pengiriman barang sareng biaya sampel.

E. Naon cara pengiriman barang?
Pikeun pesenan kuantitas leutik atawa produk diperlukeun urgent, urang bisa ngirim aranjeunna ku angkutan barang hawa, sarta barang kuantitas badag anu shipped ku sagara nurutkeun tungtutan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami