Kacamata Partéi Plastik / Kacamata Wangun Dollar

Kacamata Partéi Plastik / Kacamata Wangun Dollar

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Gender: Unisex
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0257
Gaya: Kacamata Fashion
Bahan lénsa: PC / AC
Bahan pigura: PC
Umur: Dewasa
Lénsa Atribut Optik: Gradién
Warna pigura: Emas
Warna: Disesuaikeun
Logo: Logo Pelanggan
Sertifikasi: CE BSCI
Bahan: PC + AC
Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai: 100000 Piece / Potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
1 pasang/polybag,
12 pasang/kotak jero,
300 pasang/ctn.
Palabuhan: Ningbo
 
Panjelasan Produk
Ngaran Produk Kacamata Alami, SunKacamata
Modél No. Kacamata Partéi
merek OEM Sun Kacamata
Bahan hareup PC
Bahan kuil PC
Lensa AC/PC
MOQ 120 PCS
Warna Warna sampel sakumaha gambar, warna produksi bisa ngaropéa.
Harga Bisa disawalakeun, Mangga ngahubungan kami pikeun harga lastest.
Fitur 1) Dijieunna tina PC, nu mangrupa bahan alam jeung ramah-eco;

2) Kalawan lénsa kualitas luhur;

3) Bentuk stylish Sigana hébat dina mayoritas raray;

4) Concealed spring hinge nyadiakeun kanyamanan ditambahkeun jeung reliabilitas;

5) Loba warna pikeun pilihan;

6) logo dibeuleum bisa bébas pikeun produksi masal.

Bungkusan 300pcs/ctn Ukuran Karton 83x32x36 cm
beurat kotor: 16kgs
pangmayaran T/T, Paypal, West union, Escrow
30% saméméh produksi, kasaimbangan saméméh kiriman.
Kualitas Unggal prosés bakal inspected ku tim QC urang.
Waktos prosés 40 ~ 60 poé
Sampel Sampel siap sayogi pikeun rujukan gaya.

 

 

Bungkusan & Pangiriman

PAKET 1.1pc / opp, 12pcs / kotak jero, 300pcs / karton
sarat bungkusan klien urang téh bisa ditarima.
BALANJA 1.By laut (port ka port), FOB Ningbo atanapi Shanghai
2.By hawa (bandara ka bandara), FOB Ningbo atanapi Shanghai

 

 

Jasa Kami

1.We Cina produsén kacamata ngarah.

2. 8 taun pangalaman suplai Alibaba.

3. Inspected ku Lembaga Inspeksi Biro Veritas Sertifikasi.

4.100% inspeksi QC saméméh kiriman.

Kualitas 5.Best & jasa pangalusna kalawan harga kalapa.

6.We bisa nyadiakeun design anjeun kacamata kids lucu.

7.We bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngalayanan anjeun klien.

 

Kumaha mesen?

Punten kirimkeun ka kami daptar pameseran anjeun ku e-mail, skype, fax, facebook atanapi nelepon, sareng anjeun ogé tiasa naroskeun kami ngirim PI pikeun persetujuan anjeun. Urang kedah terang inpormasi ieu pikeun pesenan anjeun:


1) Inpormasi Produk: Kuantitas, Spésifikasi (tipe, logo sareng syarat packing)

2) waktos pangiriman diperlukeun

3) Inpormasi pengiriman barang: Ngaran Perusahaan, Alamat, Nomer Telepon, Pelabuhan/bandara tujuan

4) Rincian kontak Forwarder upami aya di Cina

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami