Pribadi Vintage Lebaran Partéi Steampunk Masker

Pribadi Vintage Lebaran Partéi Steampunk Masker

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tipe:Topeng pésta
Nyitak: nyemprot
Métode nyitak: 2 warna
Bahan Topeng: ABS
Kasempetan:Lebaran
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0388
Bahan: ABS
Ukuran: 26*12*16 cm
Beurat: 135
Téhnik: handmade
Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai: 2000 Piece / Potongan per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Master karton: 67x50x36cm
karton jero: 34x24x16cm, 25pcs / kotak jero
Port: Ningbo atanapi Shanghai
 
Spésifikasi
barang
peunteun
Tipe
PartéiTopeng
Métode citak
2 warna
Bahan Topeng
BAGIAN
Kasempetan
Lebaran
Tempat Asalna
Cina
Zhejiang
Ngaran Brand
SHINY
Nomer modél
S0388
Ngaran Produk
Topeng Retro Punk
Bahan
palastik
Warna
Perunggu
Ukuran
26*12*16 cm
Fungsi
Supplies Partéi Lebaran
Fitur
Gaya Industri
Pamakéan
Perayaan Festival
Kecap konci
Topeng Hallowen
Gaya
Gaya Lebaran

 

 

FAQ

 

 

1. saha urang?
Kami dumasar di Zhejiang, Cina, mimitian ti 2019, ngajual ka Amérika Kalér (33.00%), Éropa Wétan (13.00%), Éropa Kidul (13.00%), Éropa Kalér (13.00%), Éropa Kulon (13.00%), Pertengahan. Wétan (5,00%), Afrika (5,00%), Amérika Kidul (5,00%).Aya total ngeunaan 11-50 urang di kantor urang.

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
hiasan imah, karajinan, karajinan beusi, hadir, hiasan Natal

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
Ningbo Shinny International Trade Co.Ltd fokus kana supplying produk aslina, urang boga tim profésional nu bisa nyadiakeun produk kalapa jeung layanan alus teuing pikeun customer urang, sajaba ti, urang salawasna nganteurkeun produk urang fastly na reply customer.

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, CIP, FCA, CPT, DEQ, DDP, DDU, Pangiriman Ekspres, DAF, DES;
Mata Artos Pembayaran Ditampi: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C, D / PD / A, MoneyGram, Kartu Kredit, PayPal, Western Union, Cash, Escrow;
Basa Diucapkeun: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Portugis, Jerman, Arab, Perancis, Rusia, Korea, Hindi, Italia

 

6. Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel produk anjeun?
Mang.Ieu pelesir urang nu produk urang bisa minuhan sarat anjeun, éta sabudeureun 3-10 poé nepi ka rengse urutan sampel.

 

7. Kumaha ngeunaan jaminan kualitas anjeun?
Kami ngagaduhan sistem manajemen kualitas anu sampurna pikeun mastikeun kualitas produk, kami ogé tiasa ngirim sababaraha conto ka anjeun pikeun persetujuan ahir atanapi kanggo uji.

 

8. Kumaha ngeunaan waktu pangiriman ti Productions?
Biasana, éta bakal nyandak ngeunaan 45 poé sanggeus persetujuan sampel sarta deposit 30% geus narima .It gumantung kana kuantitas.

 

9. Dupi aya diskon lamun kuring nempatkeun hiji urutan kalawan kuantitas leuwih?
Sure.the badag urutan harga handap.

 

10. Naon istilah pembayaran?
Kami nampi T / T (transfer bank), L / C.30% deposit sateuacanna, kasaimbangan netep sateuacan pangiriman.

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami