Warta

  • Poé indung

    Paribasa Yahudi: Allah teu bisa di mana-mana sahingga jadi ibu.Celebrations kuna keibuan Rhea, Ibu dewa Yunani Jalma dina loba budaya kuna sohor libur honoring keibuan, personified salaku dewi a.Ieu ngan sababaraha di antarana: Anc...
    Maca deui
  • Paskah

    Paskah nyaéta kabangkitan Yesus Kristus, kadua ngan ukur Natal pikeun urang Kristen.Dina 325 Masehi, Déwan Nicea mutuskeun pikeun miéling kabangkitan Yesus, pangadeg Garéja Kristen, Minggu kahiji sanggeus purnama kahiji sanggeus 21 Maret salaku Easter, jadi, The exac...
    Maca deui
  • Hideung Jumaah

    Hideung Jumaah nyaéta poé sanggeus Poé Thanksgiving di Amérika Serikat, mindeng dianggap salaku awal usum balanja Natal.Dina taun-taun ayeuna, seuseueurna pangecér utama parantos dibuka pisan awal sareng nawiskeun penjualan promosi pikeun ngamimitian usum balanja liburan, sami sareng Boxing Day...
    Maca deui
  • polusi bodas

    Polusi bodas nujul kana polusi plastik.Ieu anggota anyar kulawarga polusi, tapi tumuwuh gancang.Kotak makan siang plastik anu teu tiasa didaur ulang baris sapanjang jalan karéta api.Kantong balanjaan plastik ngagidig katebak angin.Nalika pamimpin sibuk memetakan cetak biru pikeun masa depan, polusi bodas janten sirah na ...
    Maca deui
  • Festival Payung

    Panginten salah sahiji festival anu paling unik di sakumna nagara, sareng anu mana hotél Chiang Mai sareng resorts Chiang Mai nawiskeun aksés gampang, nyaéta Bo Sang Umbrella Festival.Umumna diayakeun dina sasih Januari, ieu mangrupikeun acara anu para wisatawan ti sakumna dunya dianggap salah sahiji ...
    Maca deui
  • Pesta

    Hari Raya mangrupikeun tanggal anu penting pikeun umat Islam di sakumna dunya, sareng umat Islam anu cicing di hotél Kuala Lumpur dina ahir bulan Ramadhan bakal ngiringan festival ieu.Ieu mangrupikeun dinten terakhir puasa, sareng salami tilu dinten kulawarga Muslim di sakumna dunya ngagungkeun kalayan seueur ...
    Maca deui
  • St. Patrick’s Day

    Poé St Patrick urang

    Poé St Patrick nyaéta hajatan budaya jeung agama anu diayakeun dina 17 Maret, ulang taun pupusna St Patrick, santo Katolik pangpentingna Irlandia.Poé St Patrick jadi libur Kristen resmi dina awal abad ka-17, diadegkeun ku Garéja Katolik, ...
    Maca deui
  • The Independence Day

    Poé Kamerdékaan

    Poé Kamerdikaan di Amérika Serikat nyaéta poé libur pikeun miéling Amérika Serikat dina 4 Juli 1776, nalika Kongrés Benua nyatakeun Déklarasi kamerdékaan. Merdeka...
    Maca deui
  • Wilujeng Poé April Fool

    Poé April Fool disebut ogé Poé All Fools. Poé April Fool, waktuna pikeun 1 April, nyaéta festival rahayat populér di Kulon ti abad ka-19, teu acan diidentifikasi minangka libur légal di nagara mana wae. Dina poé ieu, jalma. silih bohongan jeung silih tipu daya dina rupa-rupa w...
    Maca deui
  • The origin and activities of Thanksgiving Day

    Asal jeung kagiatan Poé Syukuran

    Poé Thanksgiving, festival tradisional barat, nyaéta liburan asli urang Amérika, tapi ogé liburan reuni kulawarga Amérika. Dina awal Poé sukur teu aya tanggal anu tetep, diputuskeun ku nagara-nagara Amérika Serikat. Teu dugi ka 1863. , sanggeus merdeka...
    Maca deui
  • The Origin of Christmas

    Asal Usul Natal

    Festival Kristen penting miéling kalahiran Yesus. Ogé katelah Jesus Christmas, Nativity, Garéja Katolik ogé katelah Jesus' Christmas. Tanggal kalahiran Yesus teu kacatet dina Kitab Suci. Dina 336 Masehi, gereja Romawi mimiti merhatikeun festival ieu dina 25 Désémber....
    Maca deui
  • Herang

    Diadegkeun dina 2019, perusahaan kami khusus dina ngekspor produk pesta sareng festival.Pausahaan urang aya di kota Ningbo, transportasi merenah.Seueur produk urang diékspor ka pasar luar negeri sareng nikmati reputasi anu saé di bumi sareng di luar negeri.Kami salawasna di forefront konsumén ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2