Produk anyar ngahormatan topi militér pulisi helm kaamanan Amérika

Produk anyar ngahormatan topi militér pulisi helm kaamanan Amérika

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0363
tipe: aksésori kostum
Ngaran kapang: helm kaamanan kaulinan plastik
Warna:Hideung
Bahan: PP
Ukuran: 26.5*18.5*23 cm
Packing: tas PE
MOQ: 360 PCS
Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai: 30000 Piece / Potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
kantong jaring
QTY / CTN 58 * 39 * 69 / 96PCS
CTN: 18.9/16.9kgs
Palabuhan: Ningbo
Kalungguhan Time: 15 ~ 20 poé
 
Panjelasan Produk
Ngaran Produk: Produk anyar ngahormatan topi militér pulisi helm kaamanan Amérika
Item No.: S0363
Ukuran produk: 26,5 * 18,5 * 23 cm
Ukuran karton: 58*39*69/96PCS
Ngaran Brand: Herang
Bahan: PP
Sertipikat: En71
pamayaran: T / T, deposit 30% sateuacanna, sareng kasaimbangan 70% sateuacan kiriman
Pangiriman FOB Port: Ningbo
Sampel: Urang bisa nyadiakeun sampel haratis, tapi PLS bageur nawaran reureuh di mayar fee pangiriman express.
spésifikasi: 1. Produsén helm profésional, importir jeung eksportir
2. Factory outlet langsung;jaminan kualitas kalawan harga kalapa
3. Loba gaya jeung kelir sadia
4. OEM & ODM katampa;sarat husus dina desain, logo, warna, jeung sajabana anu tampi
5. Harga kami nyadiakeun dieu ngan rentang probable;inquiries wilujeng sumping
6. Urang ngubaran konsumén urang salaku babaturan na urang luang euweuh usaha pikeun nyadiakeun Anjeun layanan kualitas pangluhurna

 

Bahan helm kami ramah lingkungan.

Mangga ngarasa lega ngeunaan pamakéan.

Produk urang nyumponan standar kualitas seueur nagara sareng ngahontal sertipikat EN71.

 

 

Jasa Kami

1.OEM & ODM katampa;

2.Special syarat dina desain, logo, warna, jsb anu tampi.

 

 

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan:

Bungkusan produk kami fleksibel.Mertimbangkeun bahan anu béda tina barang anu béda, urang bakal milih cara anu pangsaéna pikeun ngabungkus supados ngahindarkeun nabrak sareng masihan produk anu paling panyalindungan.Urang ogé bisa pak nurutkeun sarat Anjeun.

FAQ

 

 

1.Q: Naha anjeun ngajual produk anyar ngahormatan caps pulisi militér helm kaamanan Amérika?
A: Leres, kami ngajual produk anyar ngahormatan caps militér helm kaamanan Amérika.

 

2.Q: Naha anjeun lulus sertifikasi pabrik pamariksaan?
A: Sumuhun, urang ngan lulus sertifikasi BSCI.

 

3.Q: Dupi anjeun hiji parusahaan dagang kaulinan atawa Pabrik?
A: Kami pabrik, spcialized dina rupa-rupa helmets plastik sarta shields.Also urang bisa nyadiakeun serive salaku parusahaan dagang.

 

4.Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel pikeun rujukan anjeun?
A: Sumuhun, urang bisa nyadiakeun sampel haratis, tapi PLS bageur nawaran reureuh di mayar fee pangiriman express.

 

5.Q: Mana pasar utama pikeun produk anjeun?
A: AS jeung pasar Éropa mangrupakeun pasar utama urang, ogé urang ngajual ogé sakuliah dunya.

 

6.Q: Naha anjeun nampi pesenan sidang sareng pesenan alit?
A: Sumuhun. urang tiasa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami