Hot Jual Kids Toys Lebaran Waluh Kantong Korma Candy Kantong Pikeun Lebaran Kantong Candy Dekoratif

Hot Jual Kids Toys Lebaran Waluh Kantong Korma Candy Kantong Pikeun Lebaran Kantong Candy Dekoratif

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0339
Kasempetan:Lebaran
Ukuran: 16 × 26,5 × 9,2 cm
Bahan: Plastik
Ngaran produk: Kantong Candy Palem PikeunLebaran
Warna: Oranyeu, hideung, pink, héjo
Pamakéan: kantong permen
Beurat: 0,3 kg
MOQ: 120 PCS
OEM / ODM: Acceptale
Kata Kunci: Kantong permén

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: item Tunggal
Ukuran pakét tunggal: Normal
Beurat kotor tunggal: 0.300 kg
Poto produk
0126
Jasa Dropshipping
Urang Butuh Anjeun
1. Urang tiasa nawiskeun Buta Dropshipping anu tanpa ngirim invoice atanapi bahan pamasaran anu aya hubunganana, kalebet dina atanapi dina bungkusan.
2. Kami tiasa nawiskeun Dropshipping Bulk anu peryogi anjeun kirimkeun file Spreadsheet Excel sareng inpormasi unggal palanggan.
3. Urang tiasa nampi Alipay, Paypal sareng T / T.
4. Urang boga gudang sorangan, sarta bisa nanganan nepi ka 50.000 urutan sapoé.
5. Urang geus cooperate jeung parusahaan Logistik, boga waktu pengiriman barang stabil.Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu sanés, wilujeng sumping ka contect sareng kuring sareng ngaharepkeun yén urang tiasa ngadamel kerjasama kanggo waktos anu lami.

Lengkah Urutan

 

  • Ngarasa Luncat ka kirimkeun kami panalungtikan kalawan rinci pamundut-urang bakal ngabales panalungtikan profésional dina 1 jam.
  • Pastikeun harga, spésifikasi pesenan, karya seni logo, waktos kalungguhan, istilah pamayaran jsb.
  • Jieun sampel bener keur approve
  • Mastikeun bener sampel sarta nyieun deposit sakumaha sapuk
  • Mimitian pesenan ku resi bank deposit.
  • Kirim langkung seueur poto ka klien salami produksi, pastikeun yén klien terang unggal léngkah.
  • Inspecate & nguji kualitas pesenan, ngirim poto produksi tungtung ka klien.
  • Pangiriman pesenan sareng kéngingkeun pamayaran sesa sakumaha anu disatujuan
  • Pastikeun klien nampi pesenan sareng nampi kualitasna
  • Mimitian saatos jasa.

FAQ

 

 

Q: Naon MOQ?
A: produk béda bakal sababaraha béda, tapi urang tiasa nyobian minuhan sarat Anjeun.
Q: Naha produk bisa ngaropéa?
A: Leres!Urang tiasa nyaluyukeun warna sareng logo anu béda-béda dumasar kana kabutuhan anjeun.

P: Kumaha upami kuring henteu mendakan inpormasi anu kuring milarian, atanapi kumaha upami kuring hoyong langsung ngobrol sareng batur?
A: Mimitian online TM atawa panalungtikan ayeuna, eupan balik bakal meunang promptly atawa panganyarna dina 12 jam.

Q: Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?
A: Leres, urang gaduh 100% uji sareng pamariksaan QC sateuacan pangiriman

Q: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
A: Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun benefit anjeun;Sareng urang hormat unggal palanggan salaku réréncangan urang sareng urang ikhlas ngalakukeun bisnis sareng aranjeunna, henteu paduli ti mana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami