Pesta liburan putri berlian imitasi murangkalih mutiara mutiara mutiara mutiara ultah putri makuta ultah

Pesta liburan putri berlian imitasi murangkalih mutiara mutiara mutiara mutiara ultah putri makuta ultah

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0406
Bahan: Plastik / résin, Plastik / résin
Jenis: Unisex, Rambut Acacessory
Ngaran produk: Barudak maké makuta
Warna: Warna Gambar
Gaya: Modis
Pamakéan: Aksesori Kawinan Barudak
Ukuran: rubak 13cm, jangkungna 7,5cm
Bungkusan: Tas Up
MOQ: 50 PCS
OEM / ODM: Warmly tampi

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: item Tunggal
Ukuran pakét tunggal: 15X9.5X2.5 cm
Beurat kotor tunggal: 0,020 kg
Jenis Paket: Bungkusan misah
rinci produk
Ngaran Produk
Mahkota headband putri tiara
Warna
Gambar Témbongkeun
Bahan
Plastik / résin
Gaya
Modis
Kasempetan
Birthday Party.Perlengkapan Kawinan
Pamakéan
Asesoris Kawinan Kids
Kauntungannana
A: Tim profésional

B: Taun pangalaman manufaktur
C: sertifikasi profésional
D: Good Saatos-jualan Service

 

 

 

FAQ

 

 

Q1: Heran lamun nampa pesenan leutik?

A1: Tong hariwang.Ngarasa Luncat ngahubungan kami .dina urutan pikeun meunangkeun deui pesenan jeung masihan klien kami convener langkung, urang nampi pesenan leutik.

 

Q2: Dupi anjeun ngirim produk ka nagara kuring?

A2: Yakin, urang tiasa.Mun anjeun teu mibanda forwarder kapal sorangan, urang tiasa mantuan Anjeun.

 

 

Q3: Dupi anjeun ngalakukeun OEM pikeun kuring?

A3: Simkuring nampi sagala pesenan OEM, ngan ngahubungan kami sarta masihan kuring design.we anjeun bakal nawiskeun Anjeun harga lumrah tur nyieun sampel pikeun anjeun ASAP.

 

 

Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?

A4: Ku T / T, L / C dina tetempoan.

 

 

Q5: Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun urutan?

A5: Pilih heula produk naon anu anjeun pikahoyong, Teras klik halaman produk "Mimitian Orde", tambahkeun kuantitas sareng alamat anjeun.Katilu, mayar pesenan.Tungtungna kami nampi pesenan anjeun, mimitian bungkusan produk anjeun sareng kirimkeun ka anjeun.

 

 

Q6: Nalika abdi tiasa nampi cutatan?

A6: Urang biasana cutatan anjeun dina 24 jam sanggeus kami meunang panalungtikan Anjeun.Mun anjeun pisan urgent pikeun meunangkeun quotation.Please nelepon kami atawa ngabejaan urang di mail anjeun, ku kituna urang bisa mertimbangkeun prioritas panalungtikan Anjeun.

 

 

Q7: Kumaha carana abdi tiasa sampel pikeun pariksa kualitas anjeun?

A7: Saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa merlukeun pikeun sampel mariksa kualitas produk urang.Upami anjeun peryogi sampel kosong pikeun pariksa desain sareng kualitas.Kami bakal nyayogikeun anjeun conto salami anjeun mampuh pengiriman barang ekspres sareng biaya sampel.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami