Haunted House kabur Lebaran Dekorasi Alat Peraga Gantung Hantu Pindah Hantu kaulinan hallowee ka di Cage Electric pikasieuneun Toys

Haunted House kabur Lebaran Dekorasi Alat Peraga Gantung Hantu Pindah Hantu kaulinan hallowee ka di Cage Electric pikasieuneun Toys

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tempat Asal: Cina
Bahan: PVC, PVC non-toksik plastik + lawon + komponén éléktronik
Gender: BOYS
Rentang umur: 0 nepi ka 24 Bulan
Ngaran produk:Cage Electric Scary Toys
Ukuran produk: 28*23*10 cm
Gaya:Acara & Perlengkapan Pesta
Kasempetan: pésta Téma, Lebaran, Natal, Paskah, téater
Paket: 1 pc / Box atanapi oppbag
modeling: Kalawan gaya topeng panon, tanpa gaya topeng panon
Hubungan méré kado anu lumaku: Junior, pasangan, pasangan, kolega, babaturan
Pamakéan: Prop horor, kamar ngewa, hiasan House Haunted
waktos sampel:: 5-7 Poé
Sertifikasi: CCC

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: item Tunggal
Ukuran pakét tunggal: 28X23X10 cm
Beurat kotor tunggal: 0,500 kg
Jenis Paket:
Ukuran karton: 44 x 41 x 47 cm
beurat kotor: 23KGS
  
Spésifikasi
Catetan:
1. Alatan bédana lampu jeung layar, warna item bisa jadi rada béda ti gambar.
2. Mangga ngidinan 0.5-2cm béda alatan ukur manual.
merek Herang
Tempat Asalna
Cina
Nomer modél
S0251
Kasempetan
Lebaran
Ukuran
28*23*10 cm
Bahan
PVC non-toksik palastik + lawon + komponén éléktronik
Spésifikasi
Ukuran sawawa, 22*30*23cm, bungkusan, 77*46*56cm

 

Pangiriman

Pikeun pesenan leutik: urang bakal make express likes: Fedex, DHL, TNT, UPS pikeun ngirim barang, urang bakal coba pikeun manggihan pausahaan express cheapest pikeun you.the data pengiriman barang kudu 5-7 poé.
Pikeun pesenan anu langkung ageung: kami bakal nganggo hiji wadah pikeun ngirim barang ku laut, waktos pengiriman biasana peryogi 25-45 dinten.

FAQ

 

 

Q1: Dupi anjeun ngahasilkeun naon urang némbongkeun Anjeun?
A: Leres, urang tiasa ngadamel produk salami anjeun masihan karya seni atanapi Org.sampel, ogé anjeun bisa némbongkeun urang gagasan anjeun.Kusabab urang gaduh tim profésional pikeun ngarancang.

Q2: Naon aturan sampel anjeun?
A: Lamun sampel dina stock bisa jadi bébas, frieght kudu dibayar ku customer, diperlukeun 5--7 poé gawé.
Lamun sampel kudu custom, fee sampel bakal dihasilkeun, waktu nu diperlukeun 10-15 poé gawé. (Catatan: ongkos sampel custom bakal refundable sanggeus urutan bulk)

Q3: Kumaha carana abdi tiasa terang unggal hambalan produksi barang kuring 'jeung pengiriman barang?
A: Urang bakal tetep di kabaran sareng anjeun nétélakeun sagala léngkah produksi, sarta ogé bakal ménta idin.Kami di pos 24/7, ngan ngahubungan iraha anjeun gaduh saran.

Q4: Kumaha carana mayar fee sampel?
A: Mayar ku Paypal, Western Union, T/T....jsb

Q5: Naon MOQ anjeun?
A: Sadaya instock item moq nyaeta 5 PCS, lamun sababaraha item kudu custom moq peryogi 300pcs.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami