Rorongkong Lebaran di toilét Hiasan Partéi Lebaran sareng Sora Diaktipkeun

Rorongkong Lebaran di toilét Hiasan Partéi Lebaran sareng Sora Diaktipkeun

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0252
kasempetan: Lebaran
Téknis: Dijieun tangan
Logo Pelanggan: Percetakan & Tag & Sulaman
Sertifikasi: ICTI, CE, EN71, EPA,
Pasar Ékspor: Global
Waktos kalungguhan: 25-35 dinten, gumantung kana kuantitas pesenan
Istilah Pangiriman: FOB, CFR, CIF
Istilah Pembayaran: 30% T / T sateuacanna & 70% Ngalawan B / L Salin
Paket Angkutan: Paket Disesuaikeun
Kodeu HS: 9505900000
MOQ: 1000 PCS
Jenis: Kajadian & Perlengkapan Pesta
Kajadian & Partéi Item Tipe: Dukun Housekeeper
Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai: 50000 Potongan / Potongan per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
1.Batin bungkusan: 1pc Toys plush into1 kantong polyester.
2.Outer bungkusan: A = B 3-lapisan ékspor carton.or kotak warna ngaropéa.
3.Shipping Paket: pengiriman barang karton (ukuranana ngaropéa)
Palabuhan: Ningbo
Waktos prosés :
Kuantitas (Potongan) 1 - 50000 > 50000
Est.Waktos(poé) 20 Pikeun dirundingkeun
Naha Milih Kami
1. Kalawan 28 taun pangalaman euyeub tur kaahlian profésional dina widang ieu.

2. Pikeun sakabéh inquires anjeun, kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam.
3. Kabéh jalma jualan urang kalawan rasa tanggung jawab tinggi jeung Inggris alus.
4. Urang nyadiakeun layanan OEM / ODM.Bisa ngaropea logo jeung labél jeung hang tag.Bisa ngaropea kotak packing ritel nurutkeun sarat Anjeun.
Panjelasan Produk
Fitur produk
*Ngaran Produk
Rorongkong Lebaran di toilét Hiasan Partéi Lebaran sareng Sora Diaktipkeun
*Gaya
Lucu jeung maén
*Model
S0252
*Bahan
Vinyl + PC
* Ukuran
31*31*98 cm
* Bungkusan
1 pc / kantong opp, pak luar sakumaha ngaropéa
* Biaya sampel
0-150 USD
* Sampel waktos
3-7 poé
* Protéksi masal
25-40 poé
*Syarat pamayaran
T/T, Western Union, Paypal, Jaminan Perdagangan

 

 

 

FAQ

 

 

Ngeunaan harga:
1. Dupi anjeun gaduh harga kalapa?
Tangtu, urang boga pabrik sorangan sangkan bisa nawarkeun harga kalapa ka you.and wilujeng sumping didatangan pabrik urang.
2. Kumaha carana abdi tiasa diskon?
Diskon gumantung kana kuantitas pesenan anjeun.Pesenan leutik bakal ngagaduhan harga anu langkung luhur. Urutan rolling anjeun tiasa ngabantosan anjeun nampi diskon anu langkung ageung. waktos pangiriman, bahan sareng Graft bakal mangaruhan harga.

Ngeunaan kualitas:
1. Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas?
Pabrik urang gaduh langkung ti 28 taun pangalaman produksi produk.Sarta sakabeh pagawe urang téh 10-25 taun pangalaman dina plush Toys.We pariksa produk rengse hiji-hiji, pastikeun kualitasna alus.
2. Kumaha carana abdi tiasa ngalakukeun lamun kuring narima barang kualitas goréng?
Ngabejaan urang sabaraha PCS barang goréng, ngirim kami poto, urang bakal ngabalikeun duit 2-10 kali ongkos atawa nyieun deui barang pikeun anjeun.

Ngeunaan MOQ:
1. Naon MOQ anjeun?
Pikeun konsumén heubeul urang, euweuh MOQ.10 PCS, 100 PCS… OKÉ.
Upami anjeun mésér profésional atanapi ngahususkeun, urang tiasa ngalakukeun kuantitas anu sakedik pikeun anjeun.500 PCS atanapi 1000 PCS.Kami ngarepkeun bakal aya anu langkung ageung saatos éta.Lajeng moal aya MOQ ka anjeun.

Ngeunaan waktos pangiriman:
1. Naon waktos pangiriman?
Biasana, éta 7-15 poé gawé nurutkeun quantity.Your urutan urgent anjeun bisa ditarima, 10-30 poé téh ok.Tapi anjeun bisa mayar leuwih money.Welcome nganjang ka pabrik urang!

Ngeunaan pasar utama kami:
1. Naon pasar utama anjeun?
konsumén utama urang téh ti Éropa, AS, Kanada, jeung nagara séjén.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami