Hiasan rorongkong Lebaran dina crock Mandi

Hiasan rorongkong Lebaran dina crock Mandi

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0253
kasempetan: Lebaran
Ukuran: séjén
Wangun: rorongkong
Bahan: Plastik
Kategori produk: Peraga perenah situs
Jenis alat peraga: Hiasan Lebaran
tékstur bahan: Plastik
Daérah penjualan utama: Afrika, Eropa sareng Amérika
workmanship: Semi manual jeung semi mékanis
tipe: Lebaran
gaya: kontemporer jeung kontrak
Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai: 5000 Piece / Pieces per Day
Bungkusan & Pangiriman
Bungkusan:
Urang bisa nyadiakeun variétas bungkusan, kayaning crate endog-grid kalawan kantong gelembung, kotak bodas, kotak warna, kotak kraft, kotak silinder atawa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
Balanja:
ngirimkeun sagala jinis cara pengiriman barang, kalebet kiriman laut, kiriman udara, kiriman laut / udara, kiriman kurir panto ka panto, kiriman darat sareng kiriman karéta.Kami bakal nyarankeun solusi kinerja biaya anu pangsaéna pikeun para nasabah pikeun pertimbangan sareng kaputusan

Pangiriman:
Biasana, harga kami FOB.Kami bakal nganteurkeun kargo ka gudang forwarder anjeun.Urang ogé bisa mantuan Anjeun ku pengiriman barang lamun teu boga forwarder.Kalawan taun pangalaman ékspor sapanjang kalawan kualitas alus teuing, jasa canggih tur harga kalapa, kami geus meunang kapercayaan tur rojongan loba konsumén '.

Jasa & Kakuatan Kami

Nawiskeun Produk Mandiri

Solusi Produk Komprehensif

Service Pangwangunan Produk Anyar

Sertifikasi & Test Laporan Service

Service Inspection Pihak-katilu

Biaya Panghandapna tina Door to Door Courier Service

Service profésional sarta Ajakan

 

 

 

FAQ

 

 

 

1.Q: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?
A: Kami hiji parusahaan dagang jeung urang boga pabrik urang sorangan.

2.Q: Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel?
A: Kami ngahormatan pikeun nawiskeun anjeun sampel.

3.Q: Anjeun gaduh kamampuhan pikeun ngalakukeun panalungtikan sarta pamekaran bebas?
A: departemén rékayasa kami boga 4-5 urang, urang boga panalungtikan sarta pamekaran kamampuhan.
Urang ogé ngumpulkeun rutin unggal eupan balik customer, pamutahiran produk jeung ngembangkeun produk anyar.

4.Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
A: "Kualitas nyaéta prioritas. urang salawasna ngagantelkeun pentingna hébat kana kualitas ngadalikeun ti pisan awal nepi ka ahir.
pabrik geus miboga CE, SGS auténtikasi.

5.Q: Naon anu anjeun badé nyayogikeun jasa?
A: Mun anjeun teu kapikiran, anjeun tiasa ngabejaan urang informasi di handap, anjeun pabrik, wholesalers, purchasing, dealers, konsumen atawa desain, atawa imah.Urang tiasa masihan katerangan lengkep ka anjeun.Anjeun ogé bakal sabar ngajawab unggal patarosan.Kami geus ngadegkeun hiji sisi keluhan customer, lamun teu puas ku layanan kami, anjeun tiasa langsung ngabejaan urang via e-mail atanapi telepon.Urang ngajawab sagala patarosan pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami