Pesta Lebaran Ramah Lingkungan Horror Rorongkong Hiasan Gantung

Pesta Lebaran Ramah Lingkungan Horror Rorongkong Hiasan Gantung

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0336
Kasempetan:Lebaran, pihak Lebaran
Bahan: PE + katun, PE + katun
Barang: Pesta Lebaran Ramah Lingkungan Horor Rorongkong Hiasan Gantung
Warna: Salaku pamundut
Ukuran produk: 30*11*5.7 cm
Packing: 1 pc/polybag
Jenis: Kajadian & Perlengkapan Pesta
Jenis Barang Acara & Pesta: Hiasan Pesta
Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai: 1000000 Potongan / Potongan per Bulan pikeun Halloween pésta horor rorongkong gantung hiasan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan: 1 pc / polybag
Palabuhan: Ningbo
 
rinci produk

Katerangan

Pesta Lebaran Ramah Lingkungan Horror Rorongkong Hiasan Gantung

Barang NO.

TR680

Ukuran produk

30 * 11 * 5,7 cm

OEM Aya

Bungkusan

1 pc / polybag

Sampel

5-7 poé

Produksi

30 poé sanggeus persetujuan sampel sarta urutan dikonfirmasi

istilah pamayaran

30% T/T sateuacanna, baki dibayar kana resi anjeun fax BL kami

Aplikasi

Éndah pikeun kado

 

0107

 

Bungkusan & Pangiriman

 

1.Each item ieu dipak kalawan kantong OPP individu pikeun hiasan nongkrong Lebaran atawa sakumaha reuqirement customer urang.

2,50-100 lembar dina master polybag packing Final kalawan karton a.

3.Delivery 3-5 poé sanggeus mastikeun pamayaran Anjeun.

4. Ku hawa, waktu nu diperlukeun 3-7 poé pikeun pangiriman, barang bisa shipped ku DHL, FEDEX, UPS, Ku laut, waktos delivey dumasar kana port Anjeun.

 

 

Jasa Kami

 

1. MOQ low, éta bisa minuhan sagala pangabutuh kuantitas Anjeun

2. Langsung produsén sarta harga paling kalapa

3. OEM desain anjeun kalawan kualitas luhur

4. Alus jasa saatos-diobral

5. pangiriman gancang sarta mirah

Upami anjeun kabetot dina hiasan gantung lebaran, mangga ngahubungi kuring pas.

 

 

 

FAQ

 

 

Q1.Saha anjeun?

A: Kami perusahaan industri jeung dagang, pabrik urang geus boga 20 taun pangalaman produksi.

Q2.Naon produk anjeun?

A: Produk utama kami nyaéta suplai pésta.

Q3.Dimana grup palanggan anjeun?

A: Produk urang teu boga konflik géografis jeung budaya atra, jadi konsumén urang ti sakuliah dunya, lolobana wholesalers.

Q4.Naon kahayang customer?

A: Pikeun kaamanan, urang tiasa nawiskeun tés standar Éropa & Amérika.Pikeun kualitas, urang ngan ngagunakeun bahan kualitas alus.Pikeun kapercayaan, urang bakal ngagunakeun waktos pikeun ngabuktikeun.

Q5.Jenis jasa anjeun tiasa nawiskeun?

A:OEM / ODM sadia.Upami anjeun ngagaduhan sarat, anjeun tiasa nyarios ka kami, kami bakal ngalakukeun sadayana anu kami tiasa.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami