Lebaran Jepang pakéan nepi pihak tema sato cosplay Naga Allah Lodaya Werewolf topeng panyalindungan lingkungan jeung anti ragrag

Lebaran Jepang pakéan nepi pihak tema sato cosplay Naga Allah Lodaya Werewolf topeng panyalindungan lingkungan jeung anti ragrag

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Jenis: Topeng Pesta
Percetakan: Percetakan offset
Métode nyitak: 1 warna
Bahan Topeng: ABS
Kasempetan:Lebaran
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0289
Ngaran produk: topeng pesta
Bahan: ABS
Ukuran: 16*15 cm
Warna: Bodas
Pamakéan: Holloween\party
Fungsi: Perlengkapan Pesta Lebaran
MOQ: 120 PCS
waktos pangiriman: 3-7days
Kualitas: Saé

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: item Tunggal
Ukuran pakét tunggal: 20X15X5 cm
Beurat kotor tunggal: 0,200 kg
Jenis Paket: 120npieces per karton 36 * 62 * 81cm
Bubuka parusahaan
Ningbo Shinny nyaéta parusahaan dedicated ka desain ngembangkeun hat, produksi, jualan salaku
produk utama one.Our kaasup cap baseball, topi snapback, cap hip-hop, cap promosi, cap kampanye, cap militér, cap muncak,
cap syal, cap iklan, cap lalaki, hat nona, cap gawe, topi panonpoé, cap lampu dipingpin, cap balap jeung saterusna.Produk kami dijual ka
loba nagara di sakuliah dunya, kaasup Amérika, Eropa, Jepang, Kanada, Australia jeung saterusna.Sadaya produk diékspor ka
nagara deungeun ngarasakeun reputasi pohara alus.Kami meunang kapercayaan sareng pujian ti para nasabah pikeun kualitas produk anu unggul sareng
perusahaan shipment.Our timely nempel pentingna pikeun produksi, standar kualitas sarta panangtayungan packing kalawan pentingna hébat kana
mastikeun yén sakabéh barang anu tanpa karuksakan di transit pikeun alesan naon. Urang ngahasilkeun sarta ngajual keur loba cap populasi.Ka
diadopsi bahan nyaman jeung breathable, workmanship rupa jeung produksi profésional, gaya fashionable tur pikaresepeun téh
tujuan urang jeung nilai perusahaan.Kauntungan urang:1.Pikeun nampa pesenan sémah nyadiakeun desain, atawa tamu urang
mérek dagang nu geus dipaké dina titik kami atawa hat bespoke.2.Pikeun urang boga hat titik, pangiriman dina hiji poé gawé sanggeus
nampi bayaran.3. Urang nawiskeun harga kalapa produk urang, sarta éta ampir hiji leuwih sapuluh tina harga ritel.4. Urang
produk pabrik kudu lulus tés baku, sabab syarat parusahaan urang pikeun bahan anu non-toksik, non-luntur,
PH sedeng jeung strength.We tensile tulus miharep cooperate kalawan loba pausahaan tur mantuan Anjeun pikeun manggihan tur ngamekarkeun pasar.
Wilujeng sumping di panalungtikan ku e-mail atanapi mesen on line!

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami