Dekorasi Lebaran Animatronic Coklat Spider sareng Panon Cahaya-up

Dekorasi Lebaran Animatronic Coklat Spider sareng Panon Cahaya-up

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0287
Kasempetan:Lebaran
Ukuran: 105*24*8.5 cm
Wangun: lancah badag
Bahan: styrofoam, kawat beusi, bulu jieunan, Plush
Jenis: Perlengkapan Liburan lianna
Ngaran Libur:Hallowmas
Aplikasi: Indoor / outdoorLebaranngahias
BATERAI: AA*2
Panarima: Lalaki
Ngolah: Karajinan tangan
Animasi: Leres
waktos kalungguhan: 90 poé
Pakét: kotak karton
Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai: 1500 Piece / Pieces per Day
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan: Hangtag dina unggal produk, sareng kotak karton pikeun transportasi laut.
Palabuhan: Ningbo / Shanghai
Panjelasan Produk

Dekorasi Hallowen Lancah Coklat Sareng Panon Cahaya-up

Ngahias usum Lebaran ieu ku lancah buluan badag Suku manjang kaluar nepi ka 40 inci Suku fléksibel bisa ngabengkokkeun kana posisi mana wae.

Ngahias usum Lebaran ieu ku lancah buluan badag;
Suku manjangkeun kaluar nepi ka 40 inci;
Suku fléksibel tiasa ngabengkokkeun kana posisi naon waé;
Realistis pilari bulu coklat kalawan basa hideung panon beureum;
Hiasan prank anu pikaresepeun atanapi prop pikeun usum ieu.

Spésifikasi
barang
peunteun
Tempat Asalna
Cina
Zhejiang
Ngaran Brand
Herang
Nomer modél
S0287
Kasempetan
Lebaran
Ukuran
105*24*8.5cm (41.34*9.45*3.35″)
Wangun
lancah badag
Bahan
styrofoam (30%), kawat beusi (35%), bulu jieunan (35%)
Tipe
Libur Supplies séjén
Ngaran Libur
Hallowmas
Aplikasi
Jero rohangan / outdoor ngahias Lebaran
BATERI
AA*2
Panarima
Lalaki
Bahan
Plush
Ngolah
Karajinan tangan
Animasi
Sumuhun
Waktos prosés
90 poé
Bungkusan
kotak karton

 

 

 

FAQ

 

 

1. saha urang?
Kami dumasar di Zhejiang, Cina, mimitian ti 2019, ngajual ka Amérika Kalér (75.00%), Éropa Kulon (11.41%), Éropa Kalér (7.25%), Éropa Kidul (2.50%), Oceania (2.00%), Asia Wétan (0,70%), Asia Kidul (0,70%), Wétan Tengah (0,25%), Amérika Kidul (0,19%).Aya total ngeunaan 11-50 urang di kantor urang.

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Hiasan Lebaran, Alat peraga Lebaran, Asesoris Lebaran, Animasi Lebaran, Asesoris Lebaran

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
Kami parantos fokus kana animasi sareng hiasan Lebaran salami 21 taun.Shinny teh supplier ngarah pikeun item Lebaran animasi sakuliah dunya.

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampa: FOB, CIF;
Mata Artos Pamayaran Ditampi:USD;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C;
Basa Diucapkeun: Inggris, Cina.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami