Tari Lebaran Satengah Raray Steampunk Topeng Steampunk Venetian Topeng

Tari Lebaran Satengah Raray Steampunk Topeng Steampunk Venetian Topeng

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tipe:Topeng pésta
Bahan Topeng: ABS
Kasempetan:Lebaran
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0398
Bahan: ABS
Ukuran: 18*16*10 cm
Warna: pérak
Beurat: 135g
Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai: 2000 Piece / Potongan per Minggu
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Master karton: 67x50x36cm
karton jero: 34x24x16cm, 25pcs / kotak jero
 
Port: Ningbo atanapi Shanghai
Rincian produk
Bahan
BAGIAN
Warna
pérak
Ukuran
18*16*10 cm
Beurat
135g
Aplikasi
Karnaval, Masquerade,Lebaran,Pesta, jsb

 

 

Jasa Kami

Urang nyadiakeun layanan hiji eureun tina pembuatan produk pikeun pengiriman barang sarta sanggeus jasa.Punten wartosan kuring sareng urang tiasa ngabahas detil.Kami moal ngantep anjeun turun.

 

 

 

 

FAQ

 

 

Topeng anu mana anu kuring bakal nampi?

Anjeun bakal nampi desain anu sami sareng anu anjeun tingali dina katerangan.

 

Naon anu kudu dilakukeun ku masker?

Topeng éta sampurna pikeun sagala nyamur zombie creepy, tambahkeun atmosfir leuwih senang jeung aktip.

Aya seueur poto anu sami tina topéng di pasar, mangga parios merek sareng modél topéng sateuacan mesen.

 

Tip tina pangalaman pribadi urang:

NO.1 Bau: Lamun anjeun mimiti muka bungkusan éta bisa boga bau lateks saeutik.

Tong hariwang, éta bau latex biasa, anjeun tiasa nempatkeun anduk leutik atanapi anduk tea di jero sirah pikeun masihan padding.Atawa ngan ukur nempatkeun dina tempat anu berventilasi pikeun hiji dinten, bau bakal ngaleungit.

Alergi NO.2: Upami anjeun alérgi kana lateks, punten ulah nganggo ieu.

NO.3 Visi: Upami diperlukeun, anjeun tiasa ningkatkeun panon anjeun ku reworking topéng urang di imah taliti motong aranjeunna leuwih badag.

Kasalametan No.4: Jauhkeun tina seuneu.

Naha topéng éta nganggo polybag?

Leres, sadaya masker bakal disayogikeun sareng polybag pikeun ngajagi éta nalika di angkot.

Wholesales / Bulk order tiasa nawiskeun diskon , pikeun leuwih jéntré, mangga ngahubungan jualan kami.

 

waktos pangiriman:

Dikirim dina 24 jam kanggo masker saham saatos mayar anjeun.

pangiriman 10-35 poé gawé.

 

jasa sanggeus jualan:

1. Nyadiakeun rojongan Téknis dina 24 jam sanggeus meunang pesen anjeun.

2.Full ngabalikeun duit atawa ngirim deui sakumaha kaayaan handap.

A.Remote kadali teu anjog ka anjeun dina waktu atawa leungit salila pengiriman barang.

B.Remote kadali teu jalan.

3.Tanpa ngahubungan kami pikeun nyieun sengketa bakal leungit sakabéh rojongan hareup anjeun ti kami.

 

Taros Kami:

Sakur patarosan, bakal ngawalon dina 24 jam.

Kabéh eupan balik positif bakal balik kalawan eupan balik positif.

Sakur mamang nyarankeun pisan ngahubungi kami sateuacan ninggalkeun eupan balik négatip atanapi nétral.

Kami bakal resep ngabantosan masalah anjeun.

 

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami