Glowing Lilin Suasana Lebaran Dekorasi Prop Plastik Hantu LED Lampu

Glowing Lilin Suasana Lebaran Dekorasi Prop Plastik Hantu LED Lampu

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Gender: Unisex
Umur Range: 5 nepi ka 7 taun, 8 nepi ka 13 Taun, 14 Taun & up
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0405
Tipe: Kaulinan Klasik lianna
Ngaran produk: Glowing LilinLebaranHantu Leungeun LED Lampu
Bahan: Plastik
Gaya: Ghost Hand
Warna: Gambar Ditémbongkeun
Ukuran: 5*5*15 CM
Beurat: 0.2KG
MOQ: 120 PCS

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: item Tunggal
Ukuran pakét tunggal: 9X9X20 cm
Beurat kotor tunggal: 1.500 kg
Spésifikasi
barang
peunteun
Génder
Unisex
Rentang umur
5 nepi ka 7 taun, 8 nepi ka 13 Taun, 14 Taun & up
Tempat Asalna
Cina
Zhejiang
Ngaran Brand
Herang
Nomer modél
S0405
Tipe
Kaulinan Palasik séjén
Ngaran Produk
Glowing Lilin Lebaran Pocong LED Lampu
Bahan
palastik
Gaya
Hantu Lilin
Warna
Gambar Ditémbongkeun
Ukuran
5*5*15CM
Beurat
0,2 kg
MOQ
120 PCS
Jasa Kami
Urang terang pangaweruh perlu produk Certified ku sagala rupa nagara.Anjeun tiasa milih mésér produk tina katalog atanapi ngaropea produk OEM sareng ODM.Kami bakal nyayogikeun desain proyék, pra-jualan sareng jasa pelacak saatos penjualan, produksi masal sareng kontrol kualitas kiriman sareng jasa ranté hiji-eureun anu sanés.Tangtosna, ogé tiasa dirarancang dumasar kana target harga para nasabah, palanggan jasa anu diversified.Urang pageuh yakin yén ngan kualitas luhur, efisiensi luhur perusahaan, guna ngahasilkeun produk kualitas!
 

FAQ

 

 

1.When abdi tiasa meunang harga?
Urang biasana cutatan dina 24 jam sanggeus kami meunang panalungtikan Anjeun.Upami anjeun ngadesek pisan pikeun kéngingkeun harga, punten nelepon kami atanapi wartosan kami email anjeun, skype, wechat, orn whatsapp, ku kituna kami bakal nganggap prioritas patarosan anjeun.
2.How abdi tiasa sampel pikeun pariksa kualitas anjeun?
Saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa meryogikeun conto pikeun pariksa kualitas kami.Upami anjeun ngan ukur peryogi conto pikeun mariksa desain sareng kualitas, kami bakal nyayogikeun anjeun sampel gratis, salami anjeun nanggung angkutan barang ekspres.
3. Naon kauntungan anjeun?
Palayanan pangsaéna sareng harga pangsaéna.
4. Naon istilah pembayaran?
TT, Western Union, Escrow (pamayaran aman) jsb.
5.How ngirim barang?
Biasana nganteurkeun ku kurir, sapertos DHL, UPS, FedEx, EMS.
6. Naha anjeun tiasa ngirim barang kuring ka gudang Amazon FBA?
Leres, urang tiasa, punten kirimkeun kami labél SKU sareng labél karton luar Amazon.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami