Football raray cet bendera Éropa olahraga kaulinan kado raray cet fans bal

Football raray cet bendera Éropa olahraga kaulinan kado raray cet fans bal

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

WT NET: 27g
Jenis: Cat
Pamakéan: Beungeut
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0330
Ngaran produk:Fotball raray cet awak lukisan
Warna: Disesuaikeun
Pamakéan: Cét raray kipas olahraga
Bungkusan: 1pcs / opp / Kartu molotok / kotak tampilan / kotak Warna
Fungsi: Cat dina raray atanapi awak
Fitur: Non toksik, kulit Teu bahaya, bisa diumbah ku cai
Sertifikasi: CE/MSDS/EN71

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: item Tunggal
Ukuran pakét tunggal: 7X4X2 cm
Beurat kotor tunggal: 0,030 kg
Jenis Paket:
1pcs / opp / Kartu molotok / Kotak tampilan / Kotak warna / PVC kartu lulugu
Atawa sakumaha pamundut klien.
Panjelasan Produk

Football raray cet bendera Éropa olahraga kaulinan kado raray cet fans bal

Bahan
Ps + lilin (lingkungan)
warna
warna pantone
ukuran
2,0 x 4,0 x 7,0 cm
MOQ
100 lembar
pamakean
Hiasan Beungeut jeung Awak
fungsi
cet raray bendera nasional, cet raray pikeun fans olahraga
aplikasi
pésta makeup, pertandingan, acara olahraga jsb
Pangiriman gancang dina waktosna
Stok dina 1 dinten;sampel dina 1-3days, barang massa 15-20days

 

 

 

FAQ

 

 

Q: Dupi anjeun nyitak logo urang dina produk?
A: Sumuhun, urang tiasa ngalakukeun hal eta nurutkeun sarat anjeun, tapi kalawan MOQ of 1000 PCS.
Q: Dupi urang ngaropea produk?
A: Sumuhun, urang boga tim R&D profésional pikeun ngaropea produk nurutkeun sarat Anjeun.
Q: Dupi abdi tiasa mayar duit sanggeus nganteurkeun barang?
A: Hapunten, kami ngan ukur nampi pamayaran sateuacan kiriman atanapi ngalawan nampi salinan B / L.
Q: Kumaha ngeunaan kawijakan sampel?
A: Sampel gratis.Angkutan kedah dibayar ku anjeun.
Q: Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna disebutkeun, waktu nu diperlukeun 15 poé pikeun nampa bayaran sateuacanna.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.Inventory butuh 3 dugi ka 7 dinten.
Q: Dupi anjeun tiasa ngadamel labél pribadi pikeun produk Abdi hoyong?
A: Leres, urang tiasa ngadamel labél pribadi sareng bungkusan khusus pikeun anjeun.
Q: Dupi anjeun ngawartosan kumaha abdi tiasa mayar duit?
A: Anjeun tiasa mayar duit ku Payple, Western Union, T / T jsb.
Q: Dupi anjeun gaduh CQ ngadalikeun kualitas?
A: Urang nyetel kontrol pribadi husus kualitas produk, ti ​​urutan ka pangiriman, runtuyan prosedur anu mastikeun mariksa.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami