Diy creamy make up tablet set raray Lukisan Awak cet kit kuku Polandia kit

Diy creamy make up tablet set raray Lukisan Awak cet kit kuku Polandia kit

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

WT NET: 60g
Jenis: Cat
Pamakéan: raray, awak, kuku
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0327
Warna: 15 Warna
Fitur: Kulit Teu bahya
Ngaran produk: Cat Awak Non-toksik
kasempetan: Festival
Pamakéan: Hiasan awak
Fungsi: Promosi Fans Olahraga
Bahan: Teu bahya
Ngaran: Minyak Cat Wajah
Katerangan:Lukisan Beungeut Pesta
MOQ: 120 PCS
Sertifikasi: msds

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: item Tunggal
Ukuran pakét tunggal: 21.5X9.5X1.5 cm
Beurat kotor tunggal: 0,500 kg
Jenis Paket: Hiji sapotong hiji karton.
 
Spésifikasi
barang
peunteun
NET WT
60g
Tipe
Cet
Paké
Beungeut, awak,
Tempat Asalna
Cina
Ningbo
Ngaran Brand
Herang
Sertifikasi
ieu msds
Nomer modél
S0327
MOQ
120 PCS
Fitur
Kulit Teu bahya
Ngaran Produk
cet raray awak
Warna
Multi-warna
Fungsi
Partéi raray cet
Kauntungannana
cet raray profésional non toksik
Logo
Nampa Logo ngaropéa
BAYARAN
Perdagangan Jaminan TT
Katerangan
Warerbased.skin bahya
Kasalametan
ramah-kulit

 

 

 

FAQ

 

 

Q: Dupi anjeun nyitak logo urang dina produk?

A: Sumuhun, urang bisa ngalakukeun hal eta nurutkeun sarat Anjeun.

 

Q: Dupi urang ngaropea produk?

A: Sumuhun, urang boga tim R&D profésional pikeun ngaropea produk nurutkeun sarat Anjeun.

 

Q: Dupi abdi tiasa mayar duit sanggeus nganteurkeun barang?

A: Hapunten, kami ngan ukur nampi pamayaran sateuacan kiriman atanapi ngalawan nampi salinan B / L.

 

Q: Kumaha ngeunaan kawijakan sampel?

A: Sampel gratis.Angkutan kedah dibayar ku anjeun.

 

Q: Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna disebutkeun, waktu nu diperlukeun 15 poé pikeun nampa bayaran sateuacanna.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.Inventory butuh 3 dugi ka 7 dinten.

 

Q: Dupi anjeun tiasa ngadamel labél pribadi pikeun produk Abdi hoyong?

A: Leres, urang tiasa ngadamel labél pribadi sareng bungkusan khusus pikeun anjeun.

 

Q: Dupi anjeun ngawartosan kumaha abdi tiasa mayar duit?

A: Anjeun tiasa mayar duit ku Payple, Western Union, T / T jsb.

 

Q: Dupi anjeun gaduh CQ ngadalikeun kualitas?

A: Urang nyetel kontrol pribadi husus kualitas produk, ti ​​urutan ka pangiriman, runtuyan prosedur anu mastikeun mariksa.

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami