Taros Kami

Ningbo Shinny International Trade CO., LTD

Alamat

Kamar 509, Gedong Kangcheng Sunshine, Kacamatan Yinzhou, Ningbo, Cina 315105

Surélék

Telepon

0086-13282261989

0086-(0)574-28865856

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami