Bridal Full Rhinestone Kristal fancy Masquerade Topeng Panon keur Lebaran

Bridal Full Rhinestone Kristal fancy Masquerade Topeng Panon keur Lebaran

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tipe:Topeng pésta
Bahan Topeng: Logam
kasempetan: Lebaran
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Ngaran produk: Masker Panon Masquerade
Bahan: logam sareng mutiara
Ukuran: nurutkeun gaya urang
Warna: pérak jeung kristal
kasempetan: kawinan / pesta kostum / pesta Lebaran
MOQ: 10 PCS
Packing: tas UP
Pangiriman: DHL, UPS, FEDEX, EMS,.
OEM / ODM: OKÉ
Sampel: sadia

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: item Tunggal
Ukuran pakét tunggal: 17X10X4 cm
Beurat kotor tunggal: 0,200 kg
Jenis Paket:
Topeng Panon Masquerade
tas nepi
 
Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan

Bungkusan umum sapertos gambar di handap ieu, bungkusan khusus henteu kunanaon!

Balanja

1. Ku Express, kawas DHL, UPS, Fedex, EMS ect.

2. Ku Angkutan Udara

3. Ku Laut

Bisa make forwarder customer urang atawa akun pikeun ngirim barang ka anjeun sakumaha requested.if anjeun ngagunakeun agén pengiriman barang urang, urang bakal ngitung cara langkung mirah tur gancang pikeun rujukan anjeun.

 

 

Jasa Kami

 

runtuyan 1.Other of asesoris rhinestone kami ngajual

Kami ngagaduhan seueur produk anu dijual, sapertos pilem vinly transfer panas, akrilik, résin, rhinestone fix panas ect., Wilujeng sumping di halaman wéb kami atanapi ngahubungi kuring kanggo inpormasi anu langkung lengkep!

2. OEM, ODM jasa

Kaunggulan

1. 13years pangalaman dina perdagangan asing jeung manufaktur

2. Bulanan ngamekarkeun leuwih 100 desain anyar

3. OEM pikeun merek fashion kawentar dunya

4. Suplai loba toko borongan sakuliah dunya

5. Kualitas Produk kami mangrupikeun standar anu luhur.

 

 

 

FAQ

 

 

 

1. Dupi anjeun pabrik pabrik?

A: Sumuhun, kami produsén profésional, urang boga pabrik urang sorangan di Zhejiang, Cina.

 

2. Dupi anjeun gaduh saham?Iraha abdi tiasa kéngingkeun upami abdi mayar.

A: Pikeun barang lamun di stock, urang bisa ngirim kaluar barang ka anjeun dina 48 jam.Pikeun barang teu di stock, urang peryogi ngeunaan 6-12 poé sangkan eta gumantung kana kuantitas urutan Anjeun.

 

3. Naon MOQ anjeun?Dupi abdi tiasa nyampur gaya béda pikeun urutan mimiti?

A: Punten wartosan kami produk naon anu anjeun peryogikeun heula.Sapertos rhinestone cake topper, MOQ nyaéta 30 lembar pikeun hiji gaya.Tapi urang tiasa nyayogikeun saham naon waé salaku conto pikeun anjeun pariksa kualitas heula.

 

4.Naha harga anjeun dina ramatloka teu sarua jeung harga nyata?

A:Harga dina ramatloka téh ngan waragad rang pikeun sakabeh runtuyan.

Ukuran, warna, kuantitas jeung Nilai tukeur ect.faktor ieu mangaruhan harga.

Harga nyata ngambang, ku kituna harga tunduk kana konfirmasi ahir kami.

 

5.How ngeunaan anjeun sanggeus servise?

A: Sakali dikirim kaluar barang, kami bakal nyadiakeun nomer tracking waybill pikeun anjeun.

Mun anjeun teu puas ku barang narima, mangga ngahubungan kami dina 7 poé sanggeus narima!Hayu urang milarian solusi anu nyugemakeun!

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami