Tentang Kami

Ningbo Shinny International Trade CO., LTD.

Herangnyaéta parusahaan Partéi Supplies Trading profésional di Cina.Garis produksi kami aya dina rupa-rupa ngeunaan rébuan produk pikeun barang pésta, barang musiman, barang promosi, cocooan mewah.Urang ngahususkeun dina Mardi Gras, Lebaran, Natal, St.Patrick urang, Easter, Poé Valentine, hiasan Partéi, jsb Sapertos Partéi Asesoris & Makeup, Topi, Wigs & Masker, Dekorasi Partéi & Prop, kostum pihak, produk hardware.

suplai herang béda ti ngical paralatan séjén saperti handap

Pilihan 1.Large kalawan leuwih 1000 produk.

2.Large rupa ukuran, kelir sarta gaya.

pangiriman 3.Prompt sarta jasa considerate.

4.Novelty desain, penampilan hipu jeung touch nyaman.

 

Misi kami nyaéta nyayogikeun sumber pangageungna, harga panghandapna, ngalangkungan palayanan palanggan sareng waktos pangiriman paling gancang.Anjeun tiasa tenang terang yén anjeun mésér ti anu pangsaéna!

Prinsip parusahaan urang: Praktis kalawan kajujuran hébat, Kreatif kalawan hubungan win-win

 

Urang miara komitmen kuat parusahaan ka konsumén jeung sarat maranéhanana.Kualitas anu saé mangrupikeun konci pikeun pangwangunan anu bakal datang!Kreativitas unik mangrupikeun konci pikeun ngalengkepan sampurna!

146106357

Tim Kami
Tim kami mangrupakeun tim dagang asing pisan profésional, urang nyobian pangalusna kami pikeun minuhan sagala sarat konsumén urang, pikeun suppliers urang gawé bareng salaku tim, sarta tim urang téh kawas kulawarga.

Carita Urang
Diadegkeun dina 2019, perusahaan kami khusus dina ngekspor produk pesta sareng festival.Pausahaan urang aya di kota Ningbo, transportasi merenah.Seueur produk urang diékspor ka pasar luar negeri sareng nikmati reputasi anu saé di bumi sareng di luar negeri.Kami salawasna di forefront sahiji layanan palanggan.

Keunggulan Kami

Pangalaman

Langkung ti 15 taun pangalaman

Bahan

Eco-friendly jeung bahan kualitas.

Angkutan

Pangiriman gancang, pengiriman barang turun

Pituduh pesenan:Kami reueus pisan dina padamelan urang sareng dina rupa-rupa produk anu kami tawarkeun.Kami ngalaman dina ngalayanan pasar AS, pasar Éropa sarta pasar Afrika .Please jadi sadar yen produksi urang kalungguhan kali gumantung kana item husus sarta kuantitas item.Kasuksésan kami dumasar kana pamahaman kami ngeunaan tungtutan sareng sifat wates waktu promosi sareng pamasaran.Éta sababna kami salawasna mastikeun yén unggal pesenan dikirimkeun dina waktosna.

Urang ngaharepkeun cooperate jeung customer ti sakuliah dunya dina dasar kualitas alus, fashion alus, harga kalapa jeung organisasi efisien.Kami narékahan pikeun ngajaga kauntungan anjeun dina prioritas utama.