2022 Kado Anyar Hiasan Partéi Mini Masqurade Topeng Pesta Lebaran

2022 Kado Anyar Hiasan Partéi Mini Masqurade Topeng Pesta Lebaran

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tipe:Topeng pésta
Percetakan: sablon sutra
Métode nyitak: 5 warna
Bahan Topeng: Kain
Kasempetan:Lebaran
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: Shinny
Jumlah modél: S0393
Ngaran produk: MaskerLebaranPartéi
Warna: Beureum, Bodas, Bulao, Héjo, konéng, hideung. wungu, oranyeu
Bahan: Topeng lawon + Panel El + Supir
Ukuran: Dewasa ukuran 16*11 cm
Paket: kantong PP atanapi pakét khusus
Status Saham: dina Pesta Topeng Saham Lebaran
MOQ: 50 PCS
Aplikasi: Lebaran, Pesta Kostum, Masquerades, Mardi Gras, Festival Rave
Beurat: 25G
OEM / ODM: Rojongan

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: item Tunggal
Ukuran pakét tunggal: 1X1X1 cm
Beurat kotor tunggal: 0,050 kg
Jenis Paket: Topeng Pesta Lebaran polybag
 
Panjelasan Produk

Fitur pikeun Topeng Pesta Lebaran

Bahan kulit lemes sareng bengkok sareng plastik, Renda
Bungkusan kantong PP atawa packing custom
Ukuran Ukuran dewasa 16*11 cm
Warna-warna Beureum, Bodas, Biru, Héjo, konéng, hideung. wungu, oranyeu
Kajadian Partéi masquerade, jukut Mardi, Festival, pésta bertema karnaval, bal formal, pésta Lebaran, trik-atawa-saréat, cosplay, sandiwara, nempokeun fashion, pageants, pésta Taun Anyar urang, pancuran bridal sarta loba acara sejen tur kasempetan.
Cara pembayaran Paypal, T/T, Western Union
Métode pengiriman barang DHL, UPS, Fedex, TNT, Aramex, Laut

 

 

 

Bungkusan & Pangiriman
Bungkusan 1. Unggal Topeng Partéi Lebaran dikemas kalawan polybag
2. packing Final kalawan karton ékspor baku, 1000pcs / ctn
3. pakét custom sadia teuing
Balanja 1.Goods bakal deliveried kaluar promptly sanggeus confirming mayar
2.Use express kawas DHL / Fedex / UPS / TNT, 6-7days waktos pangiriman
kuantitas 3.Large ku Laut, 25days waktos pangiriman
4.Ku hawa atawa laut, éta nepi ka pilihan Anjeun

 

 

 

FAQ

 

 

 

Q: Sabaraha dinten ngadamel sampel?
A: Kira-kira 4-5 poé

 

Q: Naon kuantitas pesenan minimum?
A: 20 lembar

 

Q: Sabaraha dinten kanggo waktos kalungguhan?
A: 1-2days sanggeus mayar narima.

 

Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?éta gratis atanapi tambahan?
A: Sumuhun, sampel kami hadir bébas, lamun sampel logo custom, boga ongkos tambahan.
tapi teu mayar ongkos pengiriman barang.

 

Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
A: Dukungan pamayaran: Jaminan Perdagangan, BOLETO, Mastercard, Visa, e-Checking, TT, Paypal

 

Q: Naon cara pangiriman?
A: Rojongan E-pakét, express (DHL/UPS/TNT/Fedex) atawa ku Laut

 

Q: Dupi anjeun gaduh aranjeunna dina Stok?
A: Sumuhun, urang boga kuantitas badag di stock.

 

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami