2022 hiasan halloween ornamén halloween hantu gantung hiasan

2022 hiasan halloween ornamén halloween hantu gantung hiasan

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

 

 

Tempat Asal: Cina
Jumlah modél: S0335
Kasempetan:Lebaran
Ukuran: 18*12*5 cm
Bahan: lawon, lawon
Ngaran Produk:LebaranDekorasi pésta
Konci: Liontin Lebaran
Warna: Hideung / Oranyeu / Bodas
Fitur: Gayana lucu sareng fleksibel, sareng hampang sareng gampang dicekel.
Wangun: buleud
Kualitas: High Quality
Bungkusan: Kotak
MOQ: 120 PCS
Métode pamayaran: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
 
Spésifikasi
Ngaran Produk
Dekorasi Partéi Lebaran
Kecap konci
Lebaran salila
Warna
Hideung / Oranyeu / Bodas
Bahan
Kain
Ukuran
18*12*5 cm
Fitur
Gayana lucu sareng fleksibel, sareng hampang sareng gampang dicekel.
Wangun
Buleud
Bungkusan
Kotak
MOQ
2 buah
Cara pembayaran
L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Pilihan sampurna pikeun hiasan pésta téma Lebaran

• produk hébat kalawan kualitas hébat: Ieu nongkrong Lebaran prop Dijieunna tina katun PP ramah-eco sarta éta awét sarta cukup sturdy bisa dipaké pikeun sababaraha taun.Éta bakal masihan sadayana sémah anjeun kejutan anu saé nalika aranjeunna sumping. Produk anu saé bakal tiasa dianggo pikeun kabutuhan anjeun.

• 3 Stlyes: Spook Waluh Boneka kalawan hat Dukun, Urang nawiskeun tilu kelir hat pikeun aranjeunna, Hideung, tangkorak bodas bodas, sarta tangkorak warni.

• Siap Ngagantung sarta nangtung: Unggal Boneka Waluh asalna senar cocog.Boneka waluh gaya gnome Swedia ngagantung gampang digantung dimana waé anjeun hoyong, anjeun tiasa dianggo salaku hiasan jero ruangan sareng ngagantung dina témbok atanapi panto hareup anjeun, anjeun ogé tiasa ngagantung di luar dina tangkal sareng sababaraha hiasan Lebaran anu sanés.Fitur ditimbang di handap pikeun stabilitas tambahan, aranjeunna tiasa nangtung sampurna.

 

 

Jasa Kami

 

1.Competitive Harga bisa ditawarkeun salaku kami produsén;

2.Low MOQ bisa dirojong;

3.High Quality bisa dikawasa;

4.OEM / ODM wilujeng sumping salaku urang gaduh departemén ngembang profésional;

Pangiriman 5.Fast bisa ditawarkeun;

 

 

 

FAQ

 

 

1. Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel bebas?

A: Sumuhun, urang bisa nyadiakeun sampel aya haratis, tapi angkutan barang bakal di sisi Anjeun.Pikeun sampel ngaropéa, urang bakal ngecas fee sampel;sanggeus urutan tempat, urang bakal ngabalikeun duit fee sampel.

 

2. Q: Naon MOQ anjeun?

A: Dina awalna, urang hoyong ngarojong bisnis konsumén urang tina kuantitas leutik.Ku kituna pikeun item di stock, 1 sapotong ditarima;pikeun urutan ngaropéa, éta gumantung kana item.

 

3. Q: Naon waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna 7-40 poé sanggeus mayar, éta gumantung kana produk & kuantitas anjeun mesen.

 

4. Q: Naon istilah pembayaran.

A: Mayar ku serikat barat atawa Alibaba escrow, T / T 30% deposit saméméh produksi jeung kasaimbangan 70% pikeun urutan bulk saméméh kiriman.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami